Splošni uvjeti i uvjeti kupnje

Splošni uvjeti i uvjeti kupnje

Kupac sa svojom narudžbom potvrduje, da prijema naše splošne uvjete i uvjete kupnje zato molimo, da si uvjete.
Ako se sa uvjetima ne slažete molimo, da ne kupuje u našoj spletnoj prodaoni.


Prodajni program

U našom prodajnom programu ima  različite vrste nakita i modnih dodatka (gledaj rubrike). Ponuda važi do odprodaje zaliha.

Cijene artikla i cjijena dostave

Sve cijene so u eurima  (EUR). Cijene veljajo na dan narućbe. Udružujemo so pravico promjena cijene bez prehodne najave.
 
Dostava

Artikle šaljemo u roku od 24 sata u radnim danima od prijema novaca.


Na dan, kad bude vaša pošiljka odposlana primite če obaveštenje na vaš elektronski naslov, kojeg ste naveli prilikom naročanja. Ako niste primili vašu pošiljku u predvideno vreme nas odmah obvjestite na naš elektronski naslov.

Troškovi poštarine

Troškovi pošiljanja zavisijo od ukupne težine artkala. Provjerite cijenu poštarine

Naplata

1. Naplata prema predračunu (samo CROATIA)*

Naplato prema predračunu možete obaviti na vaši banci isto kao svako drugo naplatu. Sve podace potrebne za naplatu dobijete tekom naruđbe na vaš mail.

* ova opcija zbog visokih provizija nije na uslugu za sledeče države ( BiH, Serbia, Kosovo, Crna gora, Makedonia)


2. Pay Pal

Narudžbi se može platiti sa upotrebom PAY PAL sistema


3. Naplata sa kreditnom karticom

Narudžbo možete platiti sa kreditnim karticama:

U ovom slučaju odaberite vrstu naplate "Pay pal/Credit card" i sledite navodilima.

 • Visa / Delta / Electron
 • MasterCard / Eurocard
 • Maestro
 • American Express


Vračanje blaga

Kupac može u roku od 15 dana od prijema artikla prodavaocu sporučiti, da odustaje od nakupa bez navedbe razloga. Kupac u tom slučaju mora vratit blago primerno zapakovano na svoje troškove, bez poškodba artikla i nepromenjeno, uključno s kopijom računa.

Prodavac kupcu vrati vrednost nakupa bez troškova slanja na transakcijski račun, kojeg mu navede kupac. Pošto sa odkupninom ne primamo.

Varovanje podataka

Družba garantuje varstvo osobnih podataka u skladu s zakonom o varovanju osobnih podataka. Podaci če biti upotrebljeni izključivo za namen zbog koga ste nam podatke posredovali.
Do podataka može dostupit samo ovlaštena osoba poduzeča. Vaše podace nečemo ni v bilo kojem slućaju posredovati trečim osobam.


Spori i žalbe

Sve morebitne žalbe če družba rešjevat sporazumno s kupcem. U slućaju, da do sporazuma nije došlo žalba se rešuje na  pristojnom Temeljnom  sodišču u Ljubljani.Splošni in prodajni pogoji


Bižuterija je spletna trgovina z modnim nakitom in modnimi dodatki. Ponudnik izdelkov je PORTAL.SI d.o.o., Ljubljana. Kupec s svojim naročilom potrjuje, da sprejema naše splošne in prodajne pogoje, zato svetujemo,da si jih pozorno preberete.

V kolikor se s pogoji ne strinjate prosimo, da ne kupujete v naši spletni trgovini.
 


Prodajni program

Naš prodajni program obsega različne vrste modnega nakita in modnih dodatkov ( glej rubrike). Vsi izdelki so na zalogi v našem skladišču in takoj dobavljivi! Izdelke, ki jih trenutno nimamo na zalogi začasno umaknemo iz naše ponudbe.

Cene nakita

So v evrih (EUR). Naročilo se sklepa v slovenskem jeziku.Cene veljajo na dan naročila.Pridržujemo si pravico do spremembe cen brez predhodne najave.


Načini plačila

1. Plačilo po predračunu

Po uspešno izvedenem naroćilu boste na vaš elektronski naslov prejeli predračun z podatki o naročilu z referenčno številko.

Plačilo izvedete z nakazilom na naš transakcijski račun, pri tem obvezno navedite referenčno številko. Najbolj ugoden način plačila je preko spletne banke, ker je najnižja provizija!

Predračun je veljaven 5 delovnih dni. Če plačilo v roku 5 dni ni izvedeno se naročilo prekiliče.


 
2. PayPal

Izdelke lahko plačate tudi z uporabo PAY PAL plačilnega sistema.


3. Kreditne kartice

Izdelke lahko plačate tudi z kreditno kartico

V primeru plačila z kreditno kartico izberite način plačila Paypal/Credit card in sledite navodilom.


 • Visa / Delta / Electron
 • MasterCard / Eurocard
 • Maestro
 • American Express.


4. Plačilo po povzetju

Plačilo po povzetju je najdražja možnost plačila. Poleg stroška pošiljanja boste plačali tudi provizijo Pošti Slovenije.

Plačilo po povzetju je možno pod naslednjimi pogoji:

 • Obvezna registracija v spletni trgovini (bodi pozorni na pravilne podatke)
 • pri možnosti dostave obvezno izberite " Dostava z plačilom po povzetju"
 • način plačila izberite "plačilo po povzetju"
 • plačilo po povzetju je možno samo na območju Slovenije

Pomembno!

V primeru neprevzema pošiljke ste dolžni plačati stroške, ki so nastali podjetju zaradi odpošiljanja in vračanja  izdelkov!


Dostava

Po prejetju plačila bomo vaše naročene izdelke odposlali v roku 24 ur (delovni dnevi).oziroma prvi naslednji delovni dan.  

Predviden rok dostave je 1 - 3 dni (Slovenija). Na dan, ko bo vaša pošiljka odpremljena, boste prejeli obvestilo na vaš elektronski naslov, ki ste ga navedli v naročilu.


Če ste opazili, da vaše naročilo ni prispelo v predvidenem roku, nas nemudoma obvestite na naš elektronski naslov.
 

Vračilo blaga

Kupec lahko v 15 dneh od prevzema izdelka prodajalcu sporoči, da odstopa od nakupa, ne da bi mu bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev. Kupec mora v tem primeru vrniti  blago primerno zapakirano na svoje stroške, nepoškodovano in v nespremenjeni obliki. Poleg blaga mora pošiljki priložiti kopijo originalnega računa.


Prodajalec kupcu vrne vrednost nakupa brez stroškov pošiljanja na transakcijski  račun, ki mu ga sporoči kupec. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.

V primeru poškodovane ali izgubljene pošiljke bomo skupaj s Pošto Slovenije poskrbeli, da bo reklamacija rešena v najkrajšem možnem času.

Varstvo podatkov


Družba zagotavlja varstvo osebnih podatkov po zakonu, ki ureja varstvo osebnih podatkov.

Podatki bodo uporabljeni izključno za namen, za katerega, ste nam jih posredovali (komunikacija v zvezi z vašim naročilom, račun, pošiljanje informativnega gradiva).

Dostop do podatkov imajo le pooblaščene osebe našega podjetja. Vaših podatkov nikoli ne bomo posredovali tretjim osebam.  Na vašo željo vas bomo po e-pošti občasno seznanjali z novostmi in akcijami.


Spori in pritožbe


Vse morebitne spore bo družba z kupcem prvenstveno reševala sporazumno. Sicer pa je za to pristojno Temeljno sodišče v Ljubljani.